Смачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочів

Автор: TTT22 от 24-01-2021, 22:25, просмотров: 225

0 Название: Смачно!
Номер / год: № 6 СВ, 2020
Изд-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Размер: 40,9 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви зі сезонних овочів" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
* Овочеві закуски (кімчі з огірків, капрезе з анчоусами, хумус із цвітної капусти, рулетики із цукіні з оливковим паштетом, гарбуз фрі; мариновані овочі швидкого приготування - помідори, кабачки, капуста) * Овочеві салати * Овочеві супи (пряний томатний з сухариками, з печеного перцю, курячий із цвітною капустою, борщ на яблучно-овочевому бульйоні з імбиром, ...)* Основні страви з овочів (перець, фарширований кус-кусом та грибами, індичка тушкована з баклажанами і перцем у томатному соусі, шашлички з курки та кабачків, гарбуз, фарширований гречкою та печінкою, овочеве рагу з м’ясом, ...) * Овочеві оладки * Випічка з овочами (кіш із броколі, шинкою та помідорами, кекси з кабачками та фетою, стромболі - піца у рулеті) * Овочеві смузі - вітамінний перекус *
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :

Категория: Кулинарные

Поделиться
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.