Майстерня вишивки № 55 (5)

Автор: TTT22 от 4-03-2023, 01:19, просмотров: 155

0 Название: Майстерня вишивки
Номер: № 55 (5) / 2017
Издатель: ФО-П Літнянська Л.-О.С.
ISSN: 2224-0896
К-во стр.: 36
Формат: pdf
Размер: 125.52 Мб
Язык: українська

Вишивання сорочок з давніх-давен органічно увійшло у життя українського народу, втілюючи у собі всі його естетичні принципи, ідеали добра та краси, прагнення до довершеного і вишуканого. Виваженість та лаконічність візерунків свідчить про гарний естетичний смак та природній хист вишивальниць, що допомагає творити красу та гармонію.
Глибоко у душу западають давні візерунки борщівської сорочки, особливі, з глибоким змістом і автентичністю. Це унікальне явище української культури, яке сьогодні ми маємо змогу вивчати та відроджувати завдяки дбайливим людям, що віками берегли вишиванки як коштовний скарб.
Милують око дитячі вишиваночки, що створили ласкаві материнські руки на радість для маляти. Вплітаються у полотно разом із соковитими барвами материнська любов та турбота, несучи дитині щасливу долю та добру вдачу.
Радіє серце, коли сьогодні молодь одягає вишиванки, підтримуючи українські традиції та виявляючи свій патріотизм. Адже саме їм творити сучасну українську культуру, через призму культурних надбань нашого народу.
Вишиванки: «Щебетала пташечка...» * Борщівська вишиванка * Блузи: «П'янливі квіти», «Безмежність», «Квітуча», «Фантазія» * Чоловіча вишиванка: «Небокрай», «Промениста» *
Вишита рамка для фото * Вишитий рушник * Вишита серветка * Вишивальницям у скарбничку *
Вишивайте та надихайтесь нашими ідеями!


d o w n l o a d :

Категория: Рукоделие

Поделиться
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.