Смачно! № 4 СВ 2021. Літо на тарілці

Автор: TTT22 от 29-05-2022, 02:08, просмотров: 124

0 Название: Смачно!
Номер / год: № 4 СВ, 2021
Изд-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Розмер: 53,7 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформації про корисні продукти і здорове харчування, про дитяче харчування, а також чимала кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Літо на тарілці" - вітамінні салати, легкі літні супи, корисні другі страви з овочів та зелені, десерти з ягодів та фруктів, морозиво та освіжаючі напої.
* Літні салати та закуски * Літні супи (шурпа з баранини, сирний з патисонами, холодний суп-пюре з огірків і ананаса, угорський холодний вишневий,) * Основні страви літнього сезону (риба з овочами в лаваші, оладки з цвітної капусти, ковбаски з квасолею, запечені в томатній підливі, курка, тушкована в абрикосовому соусі, паста араб’ята, овочева запіканка з грибами, ...) * Літні солодощі (торт "Павлова", шоколадний млинцевий торт з вишнями, коблер із персиками, сирне суфле, запечене з ягодами, полуничний десерт із кремом та печивом,...) * Морозиво: 5 смачних ідей * Освіжаючі напої (лимонад, квас, безалкогольна сангрія) * *
Смачного!

d o w n l o a d:

Категория: Кулинарные

Поделиться
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.