Смачно! № 7 СВ 2020. Перші страви на будь-який смак

Автор: TTT22 от 3-12-2021, 10:12, просмотров: 102

0 Смачно! № 7 СВ 2020. Перші страви на будь-який смакНазвание: Смачно!
Номер / год: № 7 СВ, 2020
Изд-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Размер: 57,41 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Тема випуску: "Перші страви на будь-який смак".
У період міжсезоння, після довготривалого перебування на прохолодному повітрі, чи не найкращий спосіб зігрітися та зарядитися енергією - це з'їсти смачного наваристого гарячого супу. Однак, чомусь більшість господинь звикли готувати одні й ті ж перші страви і не часто наважуються на експерименти з оригінальним поєднанням інгредієнтів чи із досі невипробуваними методами приготування.
Тому ми вирішили збагатити скарбницю ваших рецептів супів і наповнити її новими цікавими ідеями. Сподіваємося, що цей спецвипуск надихне вас переглянути обіднє меню вашої родини та допоможе урізноманітнити ваше харчування. Бажаємо вам натхнення та нових кулінарних звершень!
* Як зварити смачний бульйон? * Апетитні перекуски * Поживні супи. Ситні та наваристі * Крем-супи та супи-пюре * Холодні супи * Солодкі супи * 5 рецептів ідеального борщу * Легкі супи * Найвідоміші супи з усього світу: авголемоно, угорський суп-гуляш, чеський часниковий, баварський пивний, чихіртма, флячки, тосканський із фаршем, норвезький вершковий зі сьомгою та ін. * Пісні супи *
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :

Категория: Кулинарные

Поделиться
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.